Ons team

Berry

Eigenaar

Berry is, behalve één van de eigenaren, onze MVA’er, oftewel manusje van alles. Hij doet van alles, maar wat precies? Dat weet niemand. Van personeel aansturen tot lange telefoongesprekken voeren. Het liefste is hij een hele dag op pad om langs potentiële klanten te gaan, dan is hij helemaal in zijn element! In zijn vrije tijd zit Berry regelmatig als verkeersregelaar op de motor.

Godfried

Eigenaar

De andere eigenaar van Huizonline is Godfried. Als register makelaar staat hij graag voor je klaar. Of het nu gaat om de aan- of verkoop van een woning, met zijn kennis en kunde weet hij bijna elke deal te sluiten. Met zijn 34 jaar ervaring in het vak, is hij onze vraagbaak en is niets hem vreemd. In zijn vrije tijd staat Godfried graag in de keuken.

Rianne

financiële administratie

Facturen versturen en betalen, controleren of de betalingen zijn ontvangen.., even een greep uit Rianne’s takenpakket. Kortom, Rianne houdt zich dagelijks bezig met de financiële administratie. Haar belangrijkste taak is natuurlijk het overmaken van de salarissen! In haar vrije tijd zet Rianne zich als vrijwilliger in voor het Rode Kruis.

Chantal

medewerker binnendienst makelaardij

De dame die we maar niet op fouten kunnen betrappen. Als er iemand met veel precisie werkt, is het Chantal wel. Goede kwaliteit heeft ze dan ook hoog in het vaandel staan. Ze is medewerker binnendienst makelaardij, dus het maken van brochures en opstellen van koopaktes is haar dus zeker niet vreemd. In haar vrije tijd gaat ze graag lekker uit eten in haar favoriete restaurants.

Bernice

binnendienst makelaardij & marketing

De combinatie van binnendienst makelaardij met marketing, is wat haar werk zo leuk maakt, want geen enkele dag is hetzelfde. Van het schrijven van de nieuwsbrief tot het beheren van social media. Maar waar ze het meeste plezier uit haalt? Dat is het maken van de woonomschrijvingen. In haar vrije tijd duikt ze graag de winkels in om te shoppen.

Jan Willem

Huizonline Midden Zeeland

Jan Willem is het gezicht van Huizonline Midden Zeeland. Hij doet zijn werk met veel plezier. Vastgoed, dat is niet alleen zijn werk, nee dat is zijn passie. Dagelijks houdt hij zich bezig met de aan- en verkoop van woningen. Zowel op kantoor als in zijn vrije tijd staat hij bekend als lolbroek, want een grapje en een grolletje? Daar is Jan Willem niet vies van!

Dex

floormanager

Dex, onze floormanager, is het beste te omschrijven als; beschermend over zijn team. Tussen de middag gaat hij graag een rondje lopen om zijn hoofd even leeg te maken. Want ja, een hele dag slapen, spelen en in de weg liggen, is natuurlijk niet niks! Zijn grootste passies zijn eten en knuffelen. Als floormanager zorgt hij voor een fijne en ongedwongen sfeer op de werkvloer.