Omschrijving

LET OP: Type D 12 is 6D: appartement op de 6e verdieping.

In samenwerking met Travensa bieden wij het volgende project aan:

‘Altos de Campoamor’ bevindt zich aan de kust van Orihuela, met een prachtig uitzicht op zee, op loopafstand van het strand, dichtbij alle voorzieningen en gebouwd met hoogwaardige materialen.

Locatie
‘Altos de Campoamor’ is een gebouwencomplex van 40 appartementen, waaronder appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en duplex penthouses, door natuur omgeven en met prachtig uitzicht op zee. Het complex is gelegen in een uniek gebied in Orihuela Costa en op loopafstand van het strand (ca. 10 minuten).

De appartementen liggen dichtbij alle voorzieningen, waaronder hotels en golfbanen en nabij uitvalswegen. Er is een privégebied van 4000 m² beschermd dennenbos met een tennisbaan, een zwembad en een kinderspeelplaats.

Uitrusting
De keuken is uitgevoerd in glanzend witgelakte kasten en uitgerust met Teka-apparaten, waaronder een decoratieve stalen afzuigkap, een keramische kookplaat, een oven, een magnetron met grillfunctie en een geïntegreerde koelkast.

De badkamers zijn volledig uitgerust met een wastafelmeubel en een spiegel met LED-verlichting. De douchekranen en het glazen douchescherm zijn inbegrepen.

Nu is uw moment!
Nieuwbouw / Uitzicht op zee
Vanaf: € 89.000,00 (excl. BTW)

Waarom kiezen voor Travensa?
1.	Bedrijf met vele jaren (45 jaar) ervaring. Zij hebben meer dan 5000 woningen gebouwd en verkocht in de hele provincie Alicante (Costa Blanca).

2.	Economisch sterk bedrijf dat niet hoeft te verkopen om nieuwe huizen te bouwen.

3.	Bedrijf dat bankgaranties biedt voor de verkoop van nieuwbouwwoningen.

4.	Bedrijf dat een uitstekende prijs – kwaliteit biedt.

5.	Bedrijf dat alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt.

6.	Bedrijf biedt klantenondersteuning vanaf het begin van de aankoop tot de ondertekening van de akten.

7.	Bedrijf biedt gratis after-sales service.

8.	Bedrijf werkt samen met een Nederlands advocatenkantoor, zodat u ten alle tijden ondersteund bent in alle juridische aspecten.

Kenmerken