Te koop: Korte Kerkstraat 1nr.4, 5664 HE Geldrop

€ 450.000,- v.o.n.
Type object Appartement
Gebruiksoppervlakte wonen 159 m²

Notitie

Algemeen

NIEUWBOUWPROJECT

LET OP: de getoonde prijs is een vanaf prijs!

Beschikbare appartementen:
Bouwnummer 4: De totale oppervlakte van dit appartement, inclusief berging/wijnkelder (30 m²) en loggia (16 m²), is 159 m² en is verkrijgbaar vanaf € 459.900,00.
Bouwnummer 9: De totale oppervlakte van dit appartement, inclusief berging/wijnkelder (30 m²) en loggia (16 m²), is 159 m² en is verkrijgbaa... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Appartement
  Bouwjaar 2018
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Donderdag 24 mei 2018
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 24093/5643791
Koopsom € 450.000,- v.o.n.
Aangeboden sinds Donderdag 24 mei 2018
Laatste wijziging Woensdag 4 juli 2018
Bouw
Type object Appartement
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2018
Type dak Samengesteld
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 159 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging In centrum
Nabij snelweg
Nabij openbaar vervoer
Nabij school
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Heeft een balkon Ja
Heeft een parkeerplaats Ja
Heeft keuken Ja

Omschrijving

NIEUWBOUWPROJECT

LET OP: de getoonde prijs is een vanaf prijs!

Beschikbare appartementen:
Bouwnummer 4: De totale oppervlakte van dit appartement, inclusief berging/wijnkelder (30 m²) en loggia (16 m²), is 159 m² en is verkrijgbaar vanaf € 459.900,00.
Bouwnummer 9: De totale oppervlakte van dit appartement, inclusief berging/wijnkelder (30 m²) en loggia (16 m²), is 159 m² en is verkrijgbaar vanaf € 459.900,00.
Bouwnummer 13: De totale oppervlakte van dit appartement, inclusief berging/wijnkelder (30 m²) en loggia (16 m²), is 156 m² en is verkrijgbaar vanaf € 450.000,00.

Kempenstaete is een nieuw appartementencomplex in hartje Geldrop. Vroeger huisvestte Rabobank in het gebouw. Na de complete transformatie van indeling, gevels en comfort kunt u hier fantastisch wonen.

Kempenstaete komt op de hoek van de Korte Kerkstraat en Heuvel, hartje Geldrop. Achter het gebouw is een afgesloten terrein met 23 privéparkeerplaatsen. Iedereen heeft minimaal 1 parkeerplaats. Het gebouw heeft twee entrees. Eén treft u aan de achterzijde bij de parkeerplaats. De andere entree zit aan de voorzijde. Beide entrees hebben een eigen trappenhuis en lift.

Wie deze locatie in Geldrop kent, weet dat het hier ontzettend fijn wonen is. Midden in het centrum en dus met de winkels, restaurants en belangrijke voorzieningen binnen handbereik. Zelfs op de begane grond van het gebouw komt een winkel. Het centrum is veel prachtige panden en monumenten rijk, wat het dorp een authentiek karakter geeft.

Hier is het extra fijn wonen, omdat u ook zo in de grote stad bent via de goede uitvalswegen. Lopend bereikt u het station met een paar minuten en voor u het weet, bent u in Eindhoven. Ook met de auto is het stadshart van Eindhoven goed te bereiken. Met de fiets bent u er in 20 minuten.

Wandelt of fietst u graag? Dan zit u goed in Geldrop. Deze schitterende plek heeft een veelzijdige natuur. Ontspan op de Strabrechtse heide, wandel door het bosgebied tussen Geldrop en Mierlo en laat u verrassen door de mooie omgeving van Kasteel Geldrop.

Kies hoe u wilt wonen
Bij het basisontwerp is er uitgegaan van een indeling met 14 appartementen. Deze hebben allemaal een plafondhoogte (vrije hoogte) van 2,80 meter, maar verschillen in grootte vanaf 65 tot 148 m². Iedereen heeft een lekkere buitenruimte in de vorm van een terras of loggia. De zonoriëntatie is wisselend. Buitenruimtes pal op het noorden zijn er niet! In het indelingsvoorstel is een gezamenlijk terras opgenomen. Optioneel kan dit terras bij appartement 2 of alternatief 2 worden betrokken.

De voorgestelde 14 appartementen zijn slechts een uitgangspunt om u een idee te geven. Het is namelijk heel goed mogelijk om 2, 3 of 4 appartementen samen te voegen en hier een gigantische luxe penthouse van bijna 300 m² te maken.

Ook wat betreft de indeling van het appartement laten wij u helemaal vrij. De plattegronden die we tonen, zijn puur ter inspiratie.

Bergingen
De appartementen vindt u straks op de 1e, 2e en 3e verdieping. Op de begane grond komt een winkel. Onder het gebouw is een grote kelder met de bergingen. Iedereen heeft hier een berging. De kleinste telt al 20 m², maar er zijn ook bergingen bij van 56 m².

Als u zichzelf hier ziet wonen, neemt u een optie op één of meerdere appartementen. Deze optie zet u vervolgens om in een betaalde reservering. De reserveringsperiode gebruikt u om de indeling te bepalen. Dit kan samen met een ontwerper of interieurarchitect. Hierna worden de kosten vastgesteld en wordt de koopovereenkomst opgemaakt.

Wat is bij de prijs inbegrepen?
Is de v.o.n.-prijs dan voor een casco appartement? Nee! De prijs is inclusief berging, parkeerplaats en er zijn stelposten opgenomen voor de indeling, keuken en zelfs voor de badkamer. Standaard zijn de appartementen uitgerust met een Siematic keuken. Zonder gelijk heel veel extra kosten te maken, kunt u een appartement creëren waar u van droomt.

Toekomstbestendig
Kempenstaete heeft een tijdloze uitstraling en is toekomstbestendig gebouwd. Met toekomstbestendig bedoelen we enerzijds duurzaam. De nieuwbouw voldoet aan de laatste regelgeving en heeft daardoor een lage EPC-waarde. Onder meer het isolatiemateriaal is het nieuwste op de markt. Wat u daarvan merkt? U zult meer comfort ervaren, ook door de vloerverwarming die standaard in elk appartement aanwezig is. Daarbij profiteert u van een lage energierekening in vergelijking met gebouwen van een oudere datum.

Anderzijds bedoelen we met toekomstbestendig dat de indeling later weer aanpasbaar is. Stel: u besluit nu appartementen samen te voegen en hier jarenlang met veel plezier te wonen, maar dan komt er een moment dat u wilt verkopen. Dan is het fijn om te weten dat de vergunningen er al liggen om de appartementen weer op te splitsen. Op die manier is uw aankoop een heel waardevolle investering en dus toekomstproof!

Planning:
- Start verkoop: 14 juni 2018
- Start bouw: december 2018
- Oplevering: eind 2019

De adviseurs van Kempenstaete vertellen u graag alle ins en outs.

Plattegronden