Businesspartner/franchisenemer worden van Huizonline.nl?

Huizonline.nl zoekt de professionele financiële tussenpersoon die zijn klant Full Service wil geven. Daarnaast kunnen wij makelaarskantoren van dienst zijn door backoffice werkzaamheden uit handen te nemen, inclusief de complete plaatsing op o.a. Funda.

Raakt u wel eens een klant kwijt aan een makelaar? Moet u "nee" verkopen als een klant zijn woning via u te koop wil zetten? Vanaf nu hoeft dat niet meer!

U kunt als businesspartner/franchisenemer van Huizonline.nl de volledige dienstverlening van de makelaar aanbieden. Uw klant heeft daarmee 1 aanspreekpunt voor de verkoop van de huidige woning, eventueel aankoop van de nieuwe woning en de financiële zaken er omheen.

Als businesspartner/franchisenemer van Huizonline.nl kunt u hoogwaardige makelaarsdiensten leveren tegen een zeer scherpe prijs. Dit doordat u volledig wordt ondersteund door de interne organisatie van Huizonline.nl.

Uw werk is het informeren, inventariseren en adviseren van uw klant. Waardebepaling, foto's, indien gewenst styling voor het huis, opnemen in de belangrijke websites zoals Funda en nog veel meer gebeurt voor u door de centrale organisatie van Huizonline.nl

Resultaat van de samenwerking:

  • De klant heeft 1 loket waar hij alles kan regelen.
  • U heeft een extra verdienmodel

Wij leggen graag het verdienmodel en de voorwaarden aan u uit. Een afspraak is vrijblijvend en snel gemaakt....

Contact: