Businesspartner worden?

Bent u een professioneel financieel tussenpersoon die zijn klant Full Service wil geven? Wij kunnen u als makelaarskantoor volledig van dienst zijn voor de aan- en verkoop van woningen. Ook kunnen wij bestaande makelaarskantoren van dienst zijn door backoffice werkzaamheden uit handen te nemen. Wij doen dit inclusief software, complete plaatsing op o.a. Funda en telefoon-/e-mailservice.

Volledige dienstverlening

U kunt als businesspartner van Huizonline de volledige dienstverlening van de makelaar aanbieden. Uw klant heeft daarmee één aanspreekpunt voor de verkoop van de huidige woning, eventueel aankoop van de nieuwe woning en de financiële zaken er omheen.

Als businesspartner van Huizonline kunt u hoogwaardige makelaarsdiensten leveren tegen een zeer scherpe prijs. Dit doordat u volledig wordt ondersteund door de interne organisatie van Huizonline.

Uw werk is het informeren, inventariseren en adviseren van uw klant. Waardebepaling, foto's, indien gewenst styling voor het huis, opnemen op de belangrijke websites, zoals Funda, en nog veel meer gebeurt voor u door de centrale organisatie van Huizonline.

Resultaat van de samenwerking:

  • De klant heeft 1 loket waar hij alles kan regelen.
  • U heeft een extra verdienmodel

Wij leggen graag het verdienmodel en de voorwaarden aan u uit. Een afspraak is vrijblijvend en snel gemaakt.... Interesse?

Neem contact op