Samenwerkende partijen

Reparatiegarantie van Lex Woont

Vanaf €29,95 per maand bij een 1-jarig contract en alles is geregeld. De "wegenwacht" van uw woning.
Lex Woont ondersteunt u in reparaties en onderhoud voor thuis, voor een vast bedrag per maand. Afhankelijk van uw type woning kiest u een abonnement. Wij bieden ook 3-jarige contracten aan, vraag ons naar de voorwaarden. Geef de koper van uw woning een reparatiegarantie mee.

VastgoedPRO

VastgoedPRO is de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals. De 700 aangesloten professionals zijn allen werkzaam in een beroepsgroep binnen de vastgoedsector.

De Hypothekelaar

De Hypothekelaar, Serviceprovider voor Hypotheken, is opgezet vanuit een jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Doelstelling is een “lean and mean” inkooporganisatie waarbij men zonder miscommunicatie of ruis op de lijn goedkoop en eenvoudig een hypotheekofferte kan aanvragen. Met de unieke werkwijze van de Hypothekelaar is dit mogelijk voor een vast bedrag van € 275,00 all-in.

Housevertising

HouseVertising is dé specialist in woningpresentaties. Wij leveren naast de beste woningfotografie ook uw plattegronden en een NEN 2580 meetrapport. Om uw woning extra te laten opvallen leveren wij ook de volgende producten: Walkthrough-Video, hoogtefotografie, 360 graden fotografie of een compleet op uw wensen ingerichte social media campagne. Met ons uitgebreide productenaanbod hoeft u niet langer verschillende partijen in te schakelen om uw woning optimaal te presenteren. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we uw woning in beeld moeten brengen.

Akteportaal

Akteportaal is het digitaal portaal voor het laten opmaken van notariële akten en stukken door een landelijk dekkend netwerk van notarissen tegen een vooraf vastgesteld all-in tarief, waarbij het persoonlijk contact tussen u en de notaris centraal staat en de juridische handelingen zo praktisch mogelijk worden afgewikkeld.