Financiering

Natuurlijk moet uw hypotheek, net als uw woning, perfect aansluiten op uw persoonlijke situatie en wensen. Nu, maar ook in de toekomst. Het vinden van de juiste hypotheek is niet zo eenvoudig. Het aanbod van hypotheken is groot en onoverzichtelijk. Bovendien lijkt het alsof er dagelijks nieuwe vormen en varianten bijkomen. Het is dus geen wonder dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien.

De aangesloten intermediairs bij Huizonline helpen u graag bij het vinden van de meest geschikte hypotheek.

Onafhankelijke intermediairs

Huizonline werkt samen met gerenommeerde intermediairs. Voordeel voor u als consument is dat zij volledig onafhankelijk zijn waardoor zij altijd voor u de juiste geldverstrekker kunnen vinden. U hoeft dus zelf niet bij allerlei geldverstrekkers te gaan shoppen om te kijken wat voor uw situatie de beste hypotheek is.

Verzekeringen

Ook de verzekeringen moeten geregeld worden. Als eigenaar van een woning, bent u verplicht om een opstalverzekering af te sluiten. Zo zijn er nog meer zaken die belangrijk zijn om te regelen. Ook hier kan de intermediair u mee van dienst zijn. Hij heeft kennis van zaken en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Kijk voor de dichtstbijzijnde intermediair bij het Tabblad: Vestigingen en maak gerust een vrijblijvende afspraak om uw situatie eens door te nemen.

Neem contact op